Räddningsprodukter

Räddningsdockorhazmat_reclining-webb-liten

Våra räddningsdockor är en viktig del i sortimentet av räddningsprodukter, och är utmärkta hjälpmedel vid realistiska övningar och utbildningar.

Våra kunder i Sverige är bl a Räddningstjänsten, MSB, Försvarsmakten, Polisen, bil- och flygindustrin, sjukhus, skolor m fl.

Hjälm- och flaskskydd

Hjälmskyddet skyddar kapuschong och axlar på larmstället, som utan skydd kan få färgförändringar och hål från den höga temperatur som råder vid dessa övningar.

Skador på larmstället kan leda till personskador vid ett skarpt läge. Skydda därför larmstället, så en säker insats kan göras både för Dig själv och den som behöver hjälp.

Hjälm- och flaskskyddet hjälper Dig att spara tid och pengar vid återställning av andningsapparatens tuber, samt axelremmarna, som kan bli täckta med tjära från taket (tvättas i 60°C).

Heta arbeten

Produktmeny

Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer och räddningsprodukter inom räddningstjänster. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogning inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad.