Sömmerska Mönsterkonstruktör Industrin

Arbetsbeskrivning
Rollen som sömmerska och mönsterkonstruktör på Karnag AB innebär arbete med planering och genomförande av prototypframtagning såväl som serieproduktion. Du kommer att arbeta med sömnad, design, mönsterkonstruktion samt tillskärning. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta såväl individuellt som i team.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av industrisömnad exempelvis till bilindustrin. Din bakgrund kan även finnas inom tillverkning av kapell, dynor och varor av läder mm. Du är positiv och intresserad av att utveckla ditt arbete. Du kan uppvisa dokumenterade resultat från tidigare aktiviteter såsom design och mönsterkonstruktion. Vi förutsätter att du har språkkunskap i svenska samt grundläggande datakunskap.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en plats i en liten organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Du kommer att arbeta i en grupp inom tillverkningen. Vi är ett stabilt företag med personal som gillar sitt jobb och teamet vilket bidragit till låg personalomsättning och god laganda.

Företaget finns i ljusa och fina lokaler i Täby i Norra Stockholm.

Närmare information/ Ansökan
Vill du veta mer om jobbet och företaget är du välkommen att besöka www.karnag.se 
Din ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 31/3 2018 till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Produktmeny

Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogning inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad.