Lediga tjänsterGarage web

Täby 2018-05-30

Karnag AB är ett företag i Täby som har funnits sen 1942. Vi är marknadsledande producenter av isoleringar i material som tål höga temperaturer. Vi säljer luftfjädring, fordonskomponenter, teknisk isolering, tätningsprodukter samt korrosionsskydd. Karnag levererar tekniska och kundanpassade lösningar med en hög servicenivå och eftersträvar långsiktiga relationer med kunder och leverantörer.

Karnag fortsätter att expandera!

Vi söker just nu:

  • Säljare av fordonskomponenter
  • Konstruktör/sömmerska till produktionen
  • Produktionssamordnare med en plats i ledningsgruppen

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en plats i en liten organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Företaget är innovativt och marknadsledande inom sin bransch. Vi är ett stabilt företag med personal som gillar sitt jobb och teamet vilket bidragit till låg personalomsättning och god laganda. Vi erbjuder utbildning inom respektive område. Vi värdesätter egenskaper såsom handlingskraft, initiativförmåga och ett stort ansvarstagande tillsammans med förmågan och viljan att arbeta i team.

Närmare information / Ansökan
Vill du veta mer om företaget och tjänsterna är du välkommen att läsa mer här på hemsidan.
eller ringa Annika Wrenkler, 08-544 403 60.

Din ansökan med personligt brev och CV sänder du senast den 30/6 2018 till
annika.wrenkler@karnag.se 

 

 

 

 

 

Isolering

Högtemperaturisolering

Många högpresterande motorer med stora designkrav ger motorinstallationer med trånga motorrum och ofta kraftig värmeutveckling som följd. Vi arbetar med isoleringsmaterial som tål höga temperaturer (upp till +1100ºC). Vi tillverkar svetsdukar, isolerjackor för heta rörledningar, avgasrör, ventiler, turboaggregat etc efter önskemål. Skyddskläder, handskar, förkläden, grillvantar, brandfiltar m.m.

 
Web-mellan-002a

Luftfjädring

Fjädringen på de flesta bilar är oftast en kompromiss mellan komfort och prestanda vid tung belastning. Fjädringen på ett fordon som ofta belastas med tung last, blir snabbt mjuk och får försämrade köregenskaper och komfort. Med luftfjädring kan fjädringen snabbt och enkelt anpassas till varierande belastning så att köregenskaperna och komforten kan bibehållas optimalt. Vår luftfjädring har bästa kvalité och är väldigt enkel att installera. Vi har luftfjädringssystem till de flesta bilar.
 

Stötdämpare

Stötdämpare

Våra stötdämpare, i första hand till lätta lastbilar, kompletterar vårt luftfjädringssortiment på ett fantastiskt sätt. Suomen Vaimennin Oy, SV, har över 35 års erfarenhet av utveckling och tillverkning. Stötdämparen för allt från små hyttdämpare till tunga jordbävningsdämpare. SV tillverkar årligen över 50 000 stötdämpare, där över 70 % exporteras till Europa. Varje stötdämpare testas och fyller SV:s höga kvalitétskrav. SV specialtillverkar också stötdämpare efter Era behov.
 

Produktmeny

Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogning inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad.